Beelden delen met de politie

Stel dat je te maken krijgt met een inbraak. Dan heb je er weinig aan dat je live kunt meekijken. Je wilt de beelden achteraf in de beste kwaliteit kunnen delen met de politie.

Dit kun je doen via: Een sd-kaart. Deze moet je meestal zelf los kopen. Soms moet de camera open om het kaartje er in te stoppen of van Cloud.

De meeste cloudcamera’s koppel je simpelweg aan de cloud van de fabrikant.

Soms zijn er andere opties zoals een ftp-server. Maar die zijn vaak minder makkelijk in gebruik.