Algemene tips

Je wilt natuurlijk niet dat wildvreemden meekijken met jouw camerabeelden. Of erger nog: dat ze via je camera toegang hebben tot alles op jouw thuisnetwerk. 100% veiligheid is niet te garanderen. En aan de verpakking kun je dat niet zien.

Dit kun je doen om je beelden veilig te stellen:

Een goed wachtwoord maken. Bij de betere merken is het niet eens mogelijk om een te makkelijk wachtwoord te kiezen.

Zo snel mogelijk beveiligingsupdates installeren. Bij sommige merken moet je zelf in de gaten houden of die er zijn.